Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj/013-11/2013.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa a Dr. Ruszthi Hunor Ügyvédi Iroda által képviselt CBA Kereskedelmi Kft. (Alsónémedi) kérelmező összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként részt vett a Réczicza White & Case LLP Ügyvédi Iroda által képviselt Profi Magyarország Zrt. (Monor) és Csemege-Match Kereskedelmi Zrt. (Vecsés) - tárgyaláson kívül - meghozta az alábbi

határozatot.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa engedélyezi, hogy a 2013. január 16-án és 17-én kötött szerződések szerinti tartalommal a Csemege-Match Kereskedelmi Zrt. 33., 47., 57., 604., 611., 616., 618. számú és a Profi Magyarország Zrt. 430., 431., 473. számú kiskereskedelmi egységei a CBA Kereskedelmi Kft. részeivé váljanak.

A határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Versenytanácsnál benyújtott, vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel. A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a pert tárgyaláson kívül bírálja el, az ügyfelek bármelyikének kérelmére azonban tárgyalást tart, mely kérelmet az ügyfél a keresetlevélben terjesztheti elő.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.