A Gazdasági Versenyhivatal konferencián mutatja be új szakkönyvsorozatának első kötetét, Közbeszerzés és versenyjog” címmel. A december 1-jei eseményen előadást tart Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, Rigó Csaba Balázs, a GVH elnöke és Kovács László, a Közbeszerzési Hatóság elnöke is.

A Gazdasági Versenyhivatal december 1-én, csütörtökön publikálja a „Versenytükör könyvek” c. szakkönyv-sorozatának első kötetét, „Közbeszerzés és versenyjog” címmel. A tanulmánykötet bemutatására egy szakmai konferencia keretében kerül sor, Budapesten.

A rendezvényt Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter előadása nyitja majd meg, ezt követően pedig Rigó Csaba Balázs, a Gazdasági Versenyhivatal, elnöke és Kovács László, a Közbeszerzési Hatóság elnöke tartanak szakmai előadást. A program második felében közbeszerzési és versenyjogi szakemberek járják körül a két jogterület közötti összefüggéseket, valamint a közbeszerzésekkel kapcsolatos versenyjogi jogalkalmazás lényegesebb kérdéseit.

A konferenciáról itt érhető el bővebb információ:

https://gvh.hu/gvh/rendezvenyek/kozbeszerzes-es-versenyjog-konyvbemutatoval-egybekotott-konferencia/kozbeszerzes-es-versenyjog-cimu-konyv-bemutatasaval-egybekotott-konferencia