Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj-146-096/2009.

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a dr. O. G. és dr. P. D. ügyvédek (Ormai és Társai CMS Cameron McKenna LLP Ügyvédi Iroda) által képviselt Prímagáz Hungária Ipari és Kereskedelmi Zrt. (Budapest) kérelmező összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként érintett a dr. F. G. és dr. M. Z. ügyvédek által képviselt Intergas Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. (Budapest), - tárgyalás nélkül - meghozta az alábbi

határozatot.

A Versenytanács engedélyezi a Prímagáz Zrt. által az Intergas Zrt. részvényeinek 100%-a megszerzésével megvalósuló összefonódást.

A Versenytanács kötelezettségként előírja a Prímagáz Zrt. számára a jelen határozat 1. számú mellékletében rögzítettek teljesítését.

Kötelezi továbbá Versenytanács a Prímagáz Zrt-t, hogy a határozat kézbesítésétől számított tíz munkanapon belül fizessen meg további 12.000.000.- (Tizenkettőmillió) forint eljárási díjat a Gazdasági Versenyhivatal 10032000-01037571 számú eljárási díjbevételi számlájára.

E határozat felülvizsgálatát az ügyfelek a kézbesítéstől számított 30 napon belül kérhetik a Fővárosi Bírósághoz címzett, de a Gazdasági Versenyhivatalnál benyújtott vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.