Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj/154-056/2009.

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a dr. Kéri - dr. Hazai Ügyvédi Iroda (eljáró ügyvéd: dr. H. K.) és a dr. M. É. ügyvéd által képviselt TeleMedia InteracTV Produkciós Kft. (székhelye: Újlengyel, fióktelepe: Budapest) ellen fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt indított eljárásban - nyilvános tárgyaláson - meghozta az alábbi

határozatot.

A Versenytanács megállapítja, hogy a TeleMedia InteracTV Produkciós Kft. az ATV televíziós csatornán a 2009. év II. félévében sugárzott "Többet ésszel" elnevezésű játék kapcsán agresszív, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot valósított meg.

A Versenytanács kötelezi a TeleMedia InteracTV Produkciós Kft.-t 10.000.000 Ft (Tízmillió forint) bírság megfizetésére, amelyet a határozat kézhezvételétől számított 30 napon belül a Gazdasági Versenyhivatal 10032000-01037557-00000000 számú bírságbevételi számla javára köteles megfizetni.

A határozat felülvizsgálatát a kézhezvételtől számított 30 napon belül a Fővárosi Bíróságnak címzett, de a Versenytanácsnál benyújtható vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel lehet kérni.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.