Nyomtatható verzió PDF formátumban

Vj/053-015/2010.

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a Dr. S. K. ügyvéd (Siegler Ügyvédi Iroda) a Dr. D. D. ügyvéd (Dózsa Ügyvédi Iroda) a Dr. N. L. I. ügyvéd (Dr. Nagy László István Ügyvédi Iroda) által képviselt Infocenter.hu Média Befektetési Zrt. (Budapest) kérelmező összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további ügyfélként érintettek a B. T. és R. T. igazgatók által képviselt IKO Média Holding Zrt. (Budapest), a R. T. igazgató által képviselt Pro-Media Distribution Ltd. (Tortola, brit Csatorna-szigetek), az IKO Production Média Szolgáltató Kft. (Budapest) és R. T. (Luxemburg, Bereldange), tárgyaláson kívül meghozta az alábbi

határozatot.

A Versenytanács engedélyezi az Infocenter.hu Média Befektetési Zrt-nek, hogy egyfelől a részvények 100%-ának megvásárlásával egyedüli irányítást szerezzen az IKO Média Holding Zrt. felett, másfelől, hogy az üzletrészek 50%-ának megvásárlásával közös irányítást szerezzen a Videovox Production Műsorgyártó Kft., az IKO Műsorgyártó Kft. és az IKO Sales House Kft. felett.

Jelen határozat felülvizsgálatát a felek a kézbesítéstől számított harminc napon belül kérhetik a Gazdasági Versenyhivatalnál benyújtott, vagy ajánlott küldeményként postára adott, a Fővárosi Bírósághoz címzett keresettel.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.