Nyomtatható verzió PDF formátumban

1026 Budapest, Riadó u. 1-3.
Levélcím: 1391, Budapest 62. Pf. 211.
KRID: 213396918
Telefon: (06-1) 472-8865
Ügyszám: VJ/30/2022.
Iktatószám: VJ/30-15/2022.

Betekinthető!

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa a dr. O. J. ügyvéd által képviselt CIVIL Biztonsági Szolgálat Zrt. (1149 Budapest, Angol utca 77.) bejelentő által benyújtott összefonódás-bejelentés alapján indult versenyfelügyeleti eljárásban, amelyben további ügyfélként részt vett a dr. K. S. T. által képviselt MPT Security Magyar Posta Takarék Biztonsági és Logisztikai Zrt. (1152 Budapest, Telek utca 5.), valamint dr. Tölgyesi Vilmos ([személyes adat]) és Szabó Péter ([személyes adat]) meghozta az alábbi

határozatot.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa megállapítja, hogy a CIVIL Biztonsági Szolgálat Zrt. vállalkozásnak az MPT Security Magyar Posta Takarék Biztonsági és Logisztikai Zrt. feletti közvetlen egyedüli irányítás megszerzésével megvalósuló összefonódása nem csökkenti jelentős mértékben a versenyt az érintett piacokon.

A határozat ellen a kézhezvételtől számított 30 napon belül közigazgatási per indítható. A keresetlevelet a Gazdasági Versenyhivatalnál kell benyújtani elektronikusan az erre rendszeresített űrlap[1] használatával, mely a Gazdasági Versenyhivatal honlapján érhető el.  A Gazdasági Versenyhivatal a keresetet az ügy irataival együtt továbbítja a közigazgatási perre hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Fővárosi Törvényszéknek. A törvényszék eljárásában a jogi képviselet kötelező.  

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.