Nyomtatható verzió PDF formátumban

Levélcím: 1534 Budapest, Pf. 958
KRID: 213396918
Telefon: (06-1) 472-8865
Ügyszám: VJ/33/2022.
Iktatószám: VJ/33-242/2022.

Betekinthető!

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa a Hegymegi-Barakonyi és Fehérváry Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda által képviselt Fluidra Magyarország Kft. (2310 Szigetszentmiklós, Leshegy utca 4/A.) bejelentő által benyújtott összefonódás-bejelentés alapján indult versenyfelügyeleti eljárásban, amelyben további ügyfélként részt vett a szintén a Hegymegi-Barakonyi és Fehérváry Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda által képviselt Kerex Uszoda és Szabadidőtechnikai Kft. (jogutódja a Fluidra Magyarország Kft.) és Kerex Szerelő Kft. (jogutódja a Fluidra Magyarország Kft.) meghozta az alábbi

határozatot.

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa megállapítja, hogy a Fluidra Magyarország Kft. vállalkozásnak a Kerex Uszoda- és Szabadidőtechnikai Kft. és a Kerex Szerelő Kft. feletti közvetlen egyedüli irányítás megszerzésével megvalósuló összefonódása nem csökkenti jelentős mértékben a versenyt az érintett piacokon.

A határozat ellen a kézhezvételtől számított 30 napon belül közigazgatási per indítható. A keresetlevelet a Gazdasági Versenyhivatalnál kell benyújtani elektronikusan az erre rendszeresített űrlap[1] használatával, mely a Gazdasági Versenyhivatal honlapján érhető el. A Gazdasági Versenyhivatal a keresetet az ügy irataival együtt továbbítja a közigazgatási perre hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Fővárosi Törvényszéknek. A törvényszék eljárásában a jogi képviselet kötelező.

Indokolás

A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.


[1] http://www.gvh.hu//data/cms1041089/GVH_gvh_k01_19_01.jar