Nyomtatható verzió PDF formátumban 

Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság
2 .K.32.364/2014/11.

JEGYZŐKÖNYV
nyilvánosan tartott tárgyalásról


Felperes: Goo-Log Környezetvédelmi és Geofizikai Kft.
Alperes: Gazdasági Versenyhivatal
A per tárgya: verseny ügyben hozott közigazgatási határozat felülvizsgálata

A tárgyalás helye: Budapest II. kerület, Csalogány u. 47-49. I. emelet 8. számú tárgyalóterem

A tárgyalás ideje: 2014. évi november hó 05. napjának 8:30 perce, megkezdve: ugyanakkor
Jelen vannak:
dr. Huber Gábor bíró
Felperesért: dr. K. I. ügyvéd
Alperesért: senki
Jegyzőkönyv
magnó

A bíró megnyitja a tárgyalást, és megállapítja, hogy alperes szabályszerű idézés ellenére nem jelent meg, mely a tárgyalás megtartásának nem akadálya.
Tájékoztatja bíró felperes jogi képviselőjét, hogy hangfelvétel útján kerül rögzítésre a tárgyalás anyaga, a jegyzőkönyv 8 munkanap elteltével megtekinthető, illetve átvehető a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság közigazgatási kezelőirodájában.
Felperes jogi képviselője részére bíró átadja az alperes 2014. október 27. napján érkezett 10. sorszámú nyilatkozatának másodpéldányát.

Felperes jogi képviselője:

Az alperes 10. sorszámú nyilatkozatára annyit reagálnék, hogy kérem, hogy a bíróság a lehető legalacsonyabb összegben állapítsa meg alperes perindítással összefüggően felmerült költségét.

Ezt követően kihirdetve a következő

végzés:

A bíróság a pert megszünteti.

Kötelezi a bíróság a felperest, hogy az állami adóhatóság külön felhívására fizessen meg 21.180 (huszonegyezer-száznyolcvan) forint le nem rótt mérsékelt kereseti illetéket.
Kötelezi a bíróság a felperest, hogy tizenöt napon belül fizessen meg az alperesnek 10.000,- (tízezer) forint perköltséget.
A végzés ellen felperes a kihirdetéstől, alperes a kézbesítéstől számított tizenöt napon belül a Fővárosi Törvényszékhez címzett, a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon három példányban benyújtandó fellebbezéssel élhet.

Indokolás 

 A döntés indokolás részét a Nyomtatható verzió PDF formátumban hivatkozásra kattintva érheti el.